WEBINAR

Den hybride arbeidshverdagen – de praktiske triksene og den gode kulturen

Hjemmekontor, hybride møter, jobbing på café, en ny arbeidskultur – vi hjelper deg til et nytt nivå

Den nye arbeidshverdagen byr på noen nye utfordringer for både ansatte og ledere. I dette webinaret gir vi konkrete tips for å fremstå enda proffere, med det tekniske utstyret du har. Vi skal også snakke om hvordan det er å lede i den nye arbeidshverdagen.

Lyd, bilde, lys, møteledelse. Det er mye som kan gå galt i heldigitale og hybride møter. Enten du sitter hjemme på laptopen eller skal styre møte fra kontoret. Du tror kanskje du har kontroll på det tekniske, men vi lover at dette webinaret vil gi deg mange nyttige tips!

Bli med på webinar 3. mai kl. 12.30-14.00.

Vi har med oss et kjempelag med eksperter for å svare ut alle disse spørsmålene i løpet av en lærerik time. Fra Cisco kommer Bjørn Andreas Wentzel og Trine Strømsnæs, fra DigitalNorway kommer Sigri Sevaldsen. Du vil også møte Espen Sæle fra Medarbeiderreisen.

Arrangementet er gratis.

Velkommen!

Bjørn Andreas Sponheim Wentzel – Cisco Systems

Bjørn Andreas Sponheim Wentzel arbeider som Business Architect i Cisco. Han har over 20 års erfaring med systems engineering, salg og forretningsutvikling innenfor nettverk og kommunikasjonsteknologi. Bjørn Andreas er ekspert på hvordan teknologi kan benyttes til nye kontor- og arbeidsformer.

Sigri Sevaldsen – Forretningsutvikler i DigitalNorway

Sigri har master i ledelse av kreativ industri fra BI og Kingston University. Hun er forretningsutvikler i DigitalNorway og er ansvarlig for utvikling av DigitalNorways veivisere og andre kompetanseprodukter.

Trine Strømsnes – Administrerende direktør i Cisco Norge

Trine er en erfaren leder med stort engasjement for hvordan teknologi kan skape verdi for  samfunnet og enkeltpersoner. I et nylig innlegg i DN uttalte hun blant annet at det ikke lenger er lønn som lokker talentene, men jobbkultur.

Espen Sæle – Medarbeiderreisen

Espen brenner for å utvikle en kultur som underbygger utvikling og innovasjon. Han er foredragsholder, konsulent, styremedlem, med mer. Akkurat nå jobber han med prosjekter innenfor utvikling og formidling av kultur. Han har bakgrunn fra bl. a. Futureworks, Atea og Great Place to Work.