Velkommen til DigitalNorway

Hva om det fantes et sted hvor du kunne inspireres av hva andre norske virksomheter gjør når de jobber med digitalisering - både fra de som lykkes og de som har gjort seg verdifulle erfaringer. På DigitalNorways nye nettside får du dette og mye mer, skriver daglig leder i DigitalNorway, Tor Olav Mørseth. 

Hva om det fantes et sted hvor du kunne lese og se hva andre norske virksomheter gjør når de jobber med digitalisering? Hva om det fantes et sted hvor du kunne bli inspirert av gode eksempler og lære både fra de som har lykkes og de som har fått en verdifull erfaring fra det de har gjort? Hva om det fantes et sted hvor du kunne få med deg viktige nyheter om digitalisering fra inn- og utland?

Nå får du alt det, og mye mer. Velkommen til inspirasjon, læring og innsikt på DigitalNorways nye nettsider.

Her på digitalnorway.com vil vi fremover dele interessant innhold med deg om hvordan norske og internasjonale bedrifter jobber med digitalisering. Vi vil fortelle om teknologi, om forretningsmodeller og om innovasjon. Her vil eierne våre fortelle om hva de driver med og vi vil samle eksempler fra hele landet.

Hvorfor bruker vi tid og krefter på dette?

Målet vårt er enkelt: Å spre kunnskap slik at du skal kunne lære noe nytt og bli inspirert. Og forhåpentlig omsette noe av dette til handling i din egen virksomhet.

Vi tror nemlig det er behov for en enkel, god og troverdig tilgang til informasjon om digitalisering. Vi vil bygge et nettsted hvor du skal finne oppdatert innhold som er nyttig for deg i hverdagen.

Utover høsten tar vi dette et skritt videre. Da lanserer vi også vår nye delingsplattform. Der kan du møte andre som i likhet med deg utforsker hva maskinlæring betyr for deres bedrift, jobber med hvordan de kan strukturere dataene selskapet har eller lurer på hvordan de kan komme i gang med de første stegene av sin digitale transformasjon.

Under nyheter vil vi flere dager i uken løfte frem innsikt og vise frem virksomheter som har fått til digitalisering innen våre faste kategorier Forretningsutvikling, Innovasjon & Bærekraft, Ledelse & Kultur, Sikkerhet, og Teknologi. En beskrivelse av hvert område finner du på kategoriens underside.

Aldri har det vært laget mer kvalitetsinnhold, og aldri har det vært mer spredt. I boksen Dette leser vi vil du hver dag finne nye tips til spesielt interessante, innsiktsfulle og fremragende artikler og videoer om digitalisering, kuratert av våre redaktører fra både kjente og overraskende kilder verden over. Her vil du finne ideer og historier du ellers ikke ville fått med deg.

Under Meninger inviterer vi tankeledere, forskere og andre til å dele innsikter og observasjoner om tendenser innen digitalisering. Dette er innsikt vi med glede sprer i DigitalNorways store nettverk. Gi lyd til oss om du brenner inne med noe du vil dele.

I den grønne boksen midt på siden kan du lese om DigitalNorways tjenester, våre eiere og medarbeidere. Ellers kan du alltid komme tilbake hit for å sjekke kalenderen vår med begivenheter alle som vil vite mer om digitalisering kan vurdere å få med seg – i både DigitalNorways og andres regi.

Vi tror nemlig digitalisering bør slutte å være et buzzword som få forstår, og bli noe håndgripelig og praktisk alle kan jobbe med. Det fortjener norsk næringsliv. Det fortjener du.

God lesing!

P.S. Har du innspill til noe vi bør skrive om, send oss en e-post til post@digitalnorway.com

Følg med på Norges digitalisering!

Du kan melde deg av nyhetsbrevet via linken i bunnteksten i nyhetsbrevet. Informasjon om våre retningslinjer for personvern finner du på vår hjemmeside.