fbpx

Støtte til vekstselskaper og innovasjonsbedrifter under Covid-19

Oslo Business Region tilgjengeliggjør nyttig guide for bedrifter om virkemidler, finansieringsmuligheter, råd og veiledning under Covid-19.

Koronavirus-utbruddet er en stor utfordring for mange bedrifter. Oslo kommune ved Oslo Business Region har i samarbeid med Viken, Regjeringen, Innovasjon Norge, Norges forskningsråd, Siva og Investinor laget en guide for å hjelpe deg å navigere i forskjellige tiltakspakker og finansieringsmuligheter under og etter Covid-19. Guiden er nyttig for bedrifter både i og utenfor Oslo-regionen, da mange av tiltakene er nasjonale.

På nettsiden vil du finne mer informasjon om støttetiltak og relevante ressurser for bedrifter i Oslo, både regionale og nasjonale. Det betyr at du som driver en liten eller mellomstor bedrift, et oppstartselskap, en vekstbedrift, eller en innovasjonshub som opererer innenfor området innovasjon og teknologi vil finne en oversikt over virkemidler, finansieringsmuligheter, råd og veiledning. Sidene vil bli kontinuerlig oppdatert.

>> Gå til guiden

-Næringslivet har ytret ønske om en samlet oversikt og veiledning i eksisterende, forsterkede og nye virkemidler og finansiseringsmuligheter som er innført i forbindelse med Coronavirus-utbruddet. Oppstartselskaper og vekstbedrifter står i en veldig vanskelig situasjon og det kan være krevende å få full oversikt over støttetiltak. Derfor har vi i kommunen gitt vårt næringsutviklingsselskap – Oslo Business Region – denne oppgaven og styrket dem med en egen rådgivningstjeneste, sier byråd for næring og eierskap i Oslo kommune, Victoria Marie Evensen.

Du finner mer info om de ulike ordningene og kontaktinformasjon på Oslo Business Region sin nettside. Der kan du også melde inn spørsmål eller forslag til hvordan de kan hjelpe best mulig.

Følg med på Norges digitalisering!

Du kan melde deg av nyhetsbrevet via linken i bunnteksten i nyhetsbrevet. Informasjon om våre retningslinjer for personvern finner du på vår hjemmeside.