Læringsreise – kompetanseheving fra Digital Norway

Ta digital sikkerhet på alvor

Lær hvordan du bør jobbe aktivt og effektivt med å redusere digitale sikkerhetstrusler mot din virksomhet.

  • klokke ikon
    Selvstudie over 3 timer fordelt på 4 uker
  • Krever ingen forkunnskaper
  • Kr. 990,- eller ta kontakt for bedriftstilbud
  • Heldigitalt kursprogram med kursbevis

Nå kan du heve din digitale kompetanse innen cybersikkerhet

I denne læringsreisen får du en grunnleggende innføring i digital sikkerhet. Du vil blant annet bli kjent med forskjellige former for trusler og hva du kan gjøre for å beskytte deg, lære om trusselaktørene og få tips til gode rutiner og forholdsregler.

Dette lærer du:

  • Hvorfor vi er sårbare for dataangrep og hvilke konsekvenser et sikkerhetsbrudd kan ha.
  • Hvem er de som utfører slike angrep.
  • Hvordan ulike former for cyberangrep kan se ut.
  • Hvordan vi kan best mulig kan beskytte oss mot angrep.

Hvem passer dette digitale kurset for?

Læringsreisen passer for alle i arbeidslivet – både ledere, mellomledere og ansatte. Spesielt de som trenger en grunnleggende innføring i cybersikkerhet.

Hva er en læringsreise ?

💡 En digital kurspakke: Denne læringsreisen er en pakke som består av en læringsvideo med Roar Thon, fagdirektør for sikkerhetskultur i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), vår digitale veiviser Digital sikkerhet og innsikts artikkel som belyser det viktigste du bør vite. Du trenger ingen spesiell kunnskap på forhånd men bygger ny kunnskap trinnvis gjennom kursinnholdet. Etter gjennomføring vil du motta kursbevis.

📩 Fleksibelt og nettbasert: Alt innhold er nettbasert og leveres på e-post direkte til din innboks en gang i uken. Kursmaterialet ligger også tilgjengelig på nett til enhver tid, så du kan repetere når du ønsker i fremtiden.

💪Lær av fageksperter: Kursinnholdet er utviklet av noen av de fremste fagmiljøene på cybersikkerhet i Norge; Atea, Telenor og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM). 

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål

Enkeltbruker – kr. 990,-

Digitalt opplæringsprogram over 4 uker med kursbevis etter endt gjennomføring. Oppstart påfølgende mandag etter kjøp.

Bedrift

Gi de ansatte et kunnskapsløft innen digital sikkerhet. Læringsreisen er et digitalt opplæringsprogram over 4 uker med kursbevis etter endt gjennomføring. Ta kontakt, så setter vi sammen en pakke basert på antall ansatte.

Om Digital Norway

Digital Norway er en non-profit startet i 2017 av 15 engasjerte næringslivsaktører for å få fart på digitaliseringen av norsk næringsliv, med et spesielt fokus på små og mellomstore bedrifter.