Læringsreise

Læringsreise Digital markedsføring

Sykkylven kommune og DigitalNorway inviterer til en læringsreise i digital markedsføring; om målgruppe, innhold og kanaler. Dette er ditt startsted for å komme i gang i din bedrift!

logo sykkylven kommune

Hva betyr digital markedsføring for bedriften?

Hvor er kundene dine? I hvilke kanaler når du de? Og med hvilket innhold treffer du med budskapet ditt på best mulig måte? Denne læringsreisen er utviklet for deg som vil nå målgruppen din i riktig kanal med innhold som treffer.

Vi inviterer til læringsreise med en kombinasjon av e-læringskurs, artikler og webinarer.

Påmeldingsfrist 7.juni og oppstart 8.juni med et kick-off webinar.

Velkommen!

Ta læringsreisen for å lære …

🎯 Hvordan du setter mål og kartlegger målgruppen din

💻 Hva universell utforming, GDPR og SEO er? Og hvordan du kan sørge for at Google forstår hva nettsiden din handler om

👣 Hvordan du systematisk kan jobbe med å nå målgruppen din og hva slags type innhold som egner seg for å dytte målgruppen et skritt nærmere å velge deg

📲 Hvilke kanaler skal du satse på? Snapchat, Facebook, nyhetsbrev – eller TikTok? Og hvordan får du til en god kanalmiks som er riktig for din bedrift?

🔨 Hvordan du skaffer innsikt, en kjapp innføring i analyseverktøyet Google Analytics, tips til forankring og hvordan du hele tiden kan være fremoverlent i markedsarbeidet ditt.

Kursinfo

  • Programmet går over tre uker. Oppstart 8.juni, og påmeldingsfrist 7.juni.
  • Webinar
  • Få tilsendt 6 korte kursmoduler og relevante artikler
  • Gratis gjennom Sykkylven kommune

Hvordan er læringsreisen bygget opp?

✍ Fleksibelt: Læringsreisen består av kursdeler delt opp i passelige porsjoner, går over tre uker, og er satt opp slik at du kan ta de ulike delene når det måtte passe deg.

📩 Nettbasert: Kursmaterialet ligger i vår kursportal. Vi sender deg e-poster som tar deg inn i ulike moduler av vår Veiviser i digital markedsføring. Veivisere er praktiske guider som tar deg steg for steg gjennom et tema. Du kan når som helst gå ut av veiviseren, og fortsette læringen på et senere tidspunkt.

💻 Lær fra eksperter: Underveis i læringsreisen setter vi opp webinarer der du hører fra eksperter, kan stille spørsmål, og få konkrete tips til hvordan du kan arbeide på best mulig måte for å utnytte styrkene som ligger i digital markedsføring. I tillegg sender vi ut artikler om temaet som går mer i dybden på ulike problemstillinger, og du får tilgang til et verktøy du kan benytte deg av.

Webinar

Hold av tiden i kalenderen din allerede nå! 📆

Silje Morlandstø

8.juni kl.11.30-12.00: Kick-off webinar

Nå målgruppen din med innhold som treffer

Hvordan når du kundene dine? Vi ønsker å gjøre deg tryggere på hvordan du går frem for å øke din bedrifts synlighet og konkurransekraft.

Silje Morlandstø fra DigitalNorway gir en introduksjon til hvordan du kan jobbe effektivt med digital markedsføring.

23. juni kl.11.30-12.15

Hvordan jobber du med digital markedsføring i praksis?

I dette webinaret har vi invitert Erik Storm fra Digital opptur til å hjelpe deg med digital markedsføring.

Erik Storm er en digital entusiast og selverklært nerd som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt strategi, rådgivning og analyse i den digitale verden. Storm er eier av Digital Opptur, og har i mange år hjulpet store og små bedrifter med digitalisering ved hjelp av de riktige grepene og innsats. Storm er glad i å dele kunnskap, spesielt om digital markedsføring, og han er nysgjerrig på hvordan man kan skape gode kampanjer og resultater.

” Jeg har selv gjennomført læringsreisen i digital markedsføring og fikk mange aha-opplevelser og nyttige tips, så dette kan jeg bare anbefale å gjennomføre, en god investering i den tiden det tar!”

Lise Gundersen Haukeberg
Omstillingsprogrammet

Om Sykkylven kommune og omstillingsprogrammet

Sykkylven kommune har blitt tildelt status som omstillingskommune for perioden 2021-2026. Omstillingsprogrammet er en tidsavgrenset ekstraordinær innsats for kommuner og regioner med mål om utvikling og vekst. 

Bedrifter, organisasjoner eller privatpersoner som ønsker å starte eller utvikle virksomhet i Sykkylven kan søke om økonomisk bistand fra omstillingsmidlene. Kravet er at tiltaket de ønsker å utvikle faller inn under omstillingsprogrammet i Sykkylven sine fire innsatsområder:

1. Skaperglede i næringslivet

2. Opplevelsesnæringer

3. Samarbeid og nettverk

4. Attraktive Sykkylven 

Les mer om omstillingsprogrammet her!

registrer-deg

Meld deg på innen 7.juni!

Navn
Dette blir også ditt brukernavn. Passord settes via egen epost.
Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Digital Norway