Læringsreise

Digital markeds­føring

Nå målgruppen din i riktig kanal med innhold som treffer!

  • klokke ikon
    Selvstudie over 3 timer fordelt på 4 uker
  • Grunnleggende innføring for markedsførere
  • Kr. 990,- eller ta kontakt for bedriftstilbud
  • Heldigitalt kursprogram med kursbevis

Hva betyr digital markedsføring for bedriften?

Hvor er kundene dine? I hvilke kanaler når du de? Og med hvilket innhold treffer du med budskapet ditt på best mulig måte?

Dette digitale kurstilbudet er utviklet for deg som vil nå målgruppen din i riktig kanal med innhold som treffer.

Gjennom kurstilbudet lærer du:

🎯 Hvordan du setter mål og kartlegger målgruppen din

💻 Hva universell utforming, GDPR og SEO er? Og hvordan du kan sørge for at Google forstår hva nettsiden din handler om

👣 Hvordan du systematisk kan jobbe med å nå målgruppen din og hva slags type innhold som egner seg for å dytte målgruppen et skritt nærmere å velge deg

📲 Hvilke kanaler skal du satse på? Snapchat, Facebook, nyhetsbrev – eller TikTok? Og hvordan får du til en god kanalmiks som er riktig for din bedrift?

🔨 Hvordan du skaffer innsikt, en kjapp innføring i analyseverktøyet Google Analytics, tips til forankring og hvordan du hele tiden kan være fremoverlent i markedsarbeidet ditt.

Hvem passer dette digitale kurset for?

Læringsreisen passer for markedsførere som ønsker en grunnleggende innføring i digital markedsføring.

Kurstilbudet leveres gjennom en læringsreise- men hva innebærer det i praksis?

✍ Fleksibelt: Læringsreisen består av kursdeler sendt på e-post i passelige porsjoner. Læringen går over fire uker, og du kan ta de ulike kursdelene når passer deg.

📩 Nettbasert: Kursmaterialet ligger i vår kursportal. Vi sender deg e-poster som tar deg inn i ulike kapitlene av vår Veiviser i digital markedsføring. Du kan når som helst gå ut av veiviseren, og fortsette læringen på et senere tidspunkt.

💻 Lær fra eksperter: Underveis i læringsreisen får du tilgang på videoer med eksperter, der du får konkrete tips til hvordan du kan arbeide på best mulig måte for å utnytte styrkene som ligger i digital markedsføring. Hovedinnholdet i læringsreisen er en digital veiviseren som gir en god innføring samt tilgang til verktøy og maler du kan benytte deg av.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål

Enkeltbruker – kr. 990,-

Digitalt opplæringsprogram over 4 uker med kursbevis etter endt gjennomføring. Oppstart påfølgende mandag etter kjøp.

Bedrift

Gi ansatte som jobber med markedsføring et kunnskapsløft. Læringsreisen er et digitalt opplæringsprogram over 4 uker med kursbevis etter endt gjennomføring. Ta kontakt, så setter vi sammen en pakke basert på antall ansatte.

Om Digital Norway

Digital Norway er en non-profit startet i 2017 av 15 engasjerte næringslivsaktører for å få fart på digitaliseringen av norsk næringsliv, med et spesielt fokus på små og mellomstore bedrifter.