Læringsreise

Fra data til verdi!

Finansforbundet tilbyr sammen med DigitalNorway et unikt digitalt læringstilbud, slik at du kan bygge ny kompetanse i løpet av noen uker.

Oppstart 3. oktober.
Selvstudie over 2 timer fordelt på 4 uker.

Heldigitalt kursprogram du tar når du vil

Krever ingen forkunnskaper

Du får kursbevis/diplom

Kort om denne digitale læringsreisen


Å skape verdi av data!

Å skape verdi ut av data krever bevissthet, kunnskap og målrettet arbeid. I denne læringsreisen vil du lære hvor du finner dataene dine, bearbeider dem, hvordan du tar dem i bruk – og forstå hvordan du og din bedrift kan få konkurransefortrinn nettopp gjennom data.

Bytt ut magefølelsen med data!

La oss bytte ut magefølelsen med faktiske data – og sørge for at vi tar bedre beslutninger i produktutvikling, vedlikehold, salg og investeringer.

Selskapene som lykkes best i dag og i morgen, bruker data for å ta bedre beslutninger, for å effektivisere og innovere. Men hva er egentlig data, hvor finner vi data og hvordan jobber vi med data for å skape ny verdi?

I denne læringsreisen får du grunnleggende innføring i hvordan data brukes til å løse problemstillinger i bedriften. Du får ukentlige mail med små porsjoner med kursinnhold, inspirerende artikler og videoer som bygger din kompetanse.

Hvem passer læringsreisen for?

Læringsreisen tar sikte på å øke den grunnleggende kompetansen hos deg som ikke er teknolog – men som trenger og ønsker å styrke din digitale kompetanse.

Dette lærer du:

  • Hva menes med data og hvorfor er det viktig å jobbe databasert for alle virksomheter
  • Hvor du finner data og hva som kjennetegner data
  • Hvorfor bearbeides data og hva ser vi etter når vi rydder i data
  • Hvordan du kan begynne å bearbeide data selv – uten behov for eksterne partnere
High five

Få med deg resten av organisasjonen!

For å få best mulig effekt av denne læringsreisen oppfordrer vi deg til å sørge for at så mange som mulig i organisasjonen tar del i læringsreisen.

TIPS: Send linken til påmelding videre til andre i organisasjonen, og arranger en “datalunsj” mot slutten av læringsreisen der dere diskuterer hva dere har lært!

Praktisk informasjon:

Kompetansetilbudet er gratis for deg gjennom Finansforbundet. Det foregår som en digital læringsreise over 4 uker.

Du får ukentlige e-poster med passelige porsjoner kursinnhold, inspirerende artikler og videoer som trinn for trinn øker din kompetanse om å jobbe datadrevet.

Etter 4 uker har du ny innsikt og kunnskap som vil hjelpe deg og din bedrift å finne løsninger som gir lønnsomhet og vekst.

I læringsreisen møter du:

Ine Oftedahl – DNB

Ine er Direktør for datatransformasjon i DNB. I læringsreisen gir Ine deg en innføring i data og hvordan du kan jobbe datadrevet.

paamelding

Meld deg på her for å delta!

Påmeldingsfrist mandag 3. oktober

Ønsker du å lære mer om hva en læringsreise er?

Se denne korte videoen på under 10 minutter, og lær hvordan en læringsreise er bygget opp.

Ps. videoen er spilt inn fra den første læringsreisen som ble satt opp sammen med Finansforbundet