fbpx

Kurs i Bærekraftige forretningsmodeller

Bedrifter i alle bransjer står overfor et omfattende bærekraftsproblem, og det er behov for forretningsmodeller som både er bærekraftige og lønnsomme. DigitalNorway har et samarbeid med NHH, og nå du  få 15% rabatt på kurs i Bærekraftige forretningsmodeller 4.-5. november i Oslo. Her kan du lese mer om kurset. Rabatten får du ved å la deg inspirere av introen du finner i DigitalNorway Community – klikk her.

Formålet med programmet er å gi deg innsikt i hvordan du kan utvikle bærekraftige forretningsmodeller i ulike bedrifter og bransjer. Gjennom flere års forskning, strategisk sparring og undervisning har Jørgensen og Pedersen utviklet det praktiske rammeverket RESTART. Etter endt program vil du kunne bruke dette rammeverket til å designe bærekraftige forretningsmodeller i din bedrift eller organisasjon, og du vil kunne gi råd til andre virksomheter som ønsker å utvikle bærekraftige og lønnsomme forretningsmodeller.

Følg med på Norges digitalisering!

Du kan melde deg av nyhetsbrevet via linken i bunnteksten i nyhetsbrevet. Informasjon om våre retningslinjer for personvern finner du på vår hjemmeside.