fbpx

Grønn industri og IKT: “Speed dating” og seminar for bedrifter

2. mars inviterer vi til matchmaking og mingling i samarbeid med Innovasjon Norge!

 

Tilbyr dere en løsning som er med på å gjøre industri smartere og/eller bidra til lavere utslipp og større effektivitet? Har dere et prosjekt i pipelinen der dere ser etter en europeisk prosjektpartner?

Delta på Grønn Industri og IKT Matchmaking for å finne en europeisk partner og for å finne ut om dere har prosjektideer som kan få støtte fra EØS-midlene.

Målgruppe

Dette arrangement er relevant for norske bedrifter som ønsker å utvikle en innovativ teknologi, løsning eller prosess videre i fellesskap med en europeisk partner, og derav utvide sin portefølje og konkurransekraft, teste ny teknologi, og utforske markedsadgang og internasjonalisering.

Hva vil du lære?

Du vil lære om europeiske utfordringer og initiativer knyttet til å gjøre industri grønnere og mer produktiv, og potensialet av innovasjon innen IKT. Du vil få informasjon om utlysninger som er relevante for internasjonale samarbeidsprosjekter.

Hva går matchmaking’en ut på?

Matchmaking-delen av arrangementet er deres mulighet til å bli kjent med  og promotere deres løsning til potensielle partnere fra relevante, europeiske land. Dette foregår som ‘speed dating’ for bedrifter.

 

>>Meld deg på her!<<

 

Suksesshistorie: Fra søppel til skinnende råstoff

avfall
Foto: Innovasjon Norge

Ermax i Polen resirkulerer drikkeflasker i PET-plast med maskiner fra Tomra. Takket være støtte gjennom Norway Grants, kan klinete plastflasker bli til glitrende rent plastråstoff og brukes igjen – og igjen.

Les saken

 

Følg med på Norges digitalisering!

Du kan melde deg av nyhetsbrevet via linken i bunnteksten i nyhetsbrevet. Informasjon om våre retningslinjer for personvern finner du på vår hjemmeside.