fbpx

Gratis kunnskap og nettverk i en vanskelig tid

I denne oversikten finner du gode verktøy, tjenester, artikler og kurs som kan være til hjelp for små og mellomstore bedrifter. Listen oppdateres løpende.

🎓 Kurs

Grunnleggende teknologikurs (15-60 minutter):

Kursene under kommer du direkte inn på via din nettleser. Kursene fungerer foreløpig best på PC eller Mac; mobilutgaven er under utvikling.

Introduksjoner til digital teknologi (5-10 minutter):

I DigitalNorway Community har vi lagt inn en rekke ulike kurs om teknologi. Registrering er gratis, og flere kurs vil komme til etter hvert.

Elements of AI på norsk

Nå blir terskelen enda lavere for nordmenn som vil lære om kunstig intelligens – det populære kurset Elements of AI er nå tilgjengelig på norsk. Dette er et gratis nettkurs utviklet av Helsingfors Universitetet og teknologiselskapet Reaktor. Mer enn 400.000 personer fra over 170 land har gjennomført kurset, og omtrent to av fem deltakere er kvinner.

>> Ta kurset her

 

🧑‍🤝‍🧑 Bli inspirert

Akkurat nå er det spesielt viktig å dele erfaringer og innspill med andre, og å starte gode diskusjoner til inspirasjon for deg selv og andre.

I DigitalNorway Community finner du relevante diskusjonsgrupper, og treffer andre som er i samme situasjon som deg. Vi oppfordrer deg til å dele innspill og erfaringer, stille spørsmål, og å linke til aktuelle webinarer, artikler, tjenester og verktøy som gjør den digitale hverdagen litt enklere.

🔧 Digitale verktøy

Hvilke digitale verktøy kan bidra til at du får mer ut av arbeidsdagen? Vi samler opp og gir deg tips til verktøy for bedre prosjektledelse, videomøter, webinarer og lignende. Diskuter her.

Tips: Om du er på jakt etter eksempelvis et nytt faktura – eller CRM-system, eller trenger et webinar-verktøy, kan du søke opp produktet du er på jakt etter i Producthunt.  Her kan du se hvilke tjenester som finnes på markedet, og hva andre mener om de.

Utvalgte artikler

>> Gå til diskusjonsgruppen for å se flere artikler, og for å diskutere med andre

💻 Hvordan jobbe smart på hjemmekontor

Hvordan jobber man mest mulig effektivt hjemmefra? Struktur er viktig for en produktiv dag, og i tillegg er det enkle teknikker du kan ta i bruk for at hjemmekontoret skal føles litt mer komfortabelt. Del dine beste tips i diskusjonsgruppen.

Tips: Start dagen med å “gå til jobb”; ta deg en liten gåtur rundt kvartalet før du starter dagen, selv om du er på hjemmekontor. Litt frisk luft gir deg en god start på dagen, og gir deg følelsen av at du er inne i en mer normal arbeidsrutine.

Utvalgte artikler

>> Gå til diskusjonsgruppen for å se flere artikler, og for å diskutere med andre

👩‍💼 Å lede digitalt i en krisesituasjon

Lederrollen trer frem som særlig viktig i en krisesituasjon. Vi deler innspill om hva du må gjøre annerledes for å lede bedre digitalt, hvilke lederegenskaper som er viktige å dyrke, og hvordan du ivaretar medarbeidere i en ekstraordinært krevende tid.

Utvalgte artikler

>> Gå til diskusjonsgruppen for å se flere artikler, og for å diskutere med andre

🌱 Innovasjon og digital transformasjon

Har du litt ledig tid om dagen? Kanskje noen i bedriften kan sette av tid til å arbeide med brukerintervju, eller det er mulig å sette i gang arbeidet med en innovasjonsstrategi? Hent inspirasjon her!

Utvalgte artikler

>> Gå til diskusjonsgruppen for å se flere artikler, og for å diskutere med andre

 

🌐 Andre grupper/oversikter

 

👩‍💻 Webinarer

>> Har du innspill til flere kilder som bør gjengis her? Del i DigitalNorway Community, eller ta kontakt med oss.

Følg med på Norges digitalisering!

Du kan melde deg av nyhetsbrevet via linken i bunnteksten i nyhetsbrevet. Informasjon om våre retningslinjer for personvern finner du på vår hjemmeside.