GRATIS Arrangement

Tech-frokost: Kunstig intelligens

Hva er kunstig intelligens og hvordan brukes det i norske bedrifter? Start dagen med frokost hos Digital Norway og få en grunnleggende innføring

I dag kan kunstig intelligens (KI) finne ut av hva du kommer til å handle før du selv har bestemt deg, hjelpe deg å finne en kjæreste eller oppdage nye typer antibiotika. Mulighetsrommet er enormt, men hva er egentlig KI og hvordan bruker bedrifter det i dag?

Vi tar det helt ned og gir en grunnleggende innføring. Her kreves ingen forkunnskaper.

Start dagen med frokost sammen med oss i Digital Norway i 16. etasje på Rebel-huset 29. september. Foredraget varer fra 09:00 til 10:00, med frokost og kaffe fra 08:30.

Fasilitatoren

Denne frokosten er den første i en rekke teknologifrokoster i forbindelse med vår satsning Fasilitatoren hvor vi gjennom arrangementer, fysiske kurs og workshops bygger kompetanse om ny teknologi.

Disse vil du høre fra:

Dragana Trifunovic – DigitalNorway

Dragana har flere års erfaring med å utvikle og levere kurs- og kompetanse innen innovasjon, teknologi og digitalisering. Hun brenner for å forenkle og å gjøre teknologi forståelig og tilgjengelig. Fra tidligere har hun erfaring som konsulent og har bistått bedrifter med å ta i bruk teknologi og bli mer datadrevet.

Christian Albertsen – DigitalNorway

Christian er prosjektleder i Christian holder kurs og workshops i innovasjon og utforsking av ny teknologi. Han har master i innovasjonsledelse og er opptatt av å finne de gode problemstillingene som kan løses på nye måter. Christian utfordrer deg på å tenke behov foran løsning– og på å bytte ut magefølelsen med data.

Ved å melde deg på blir det automatisk opprettet en bruker hos oss, som gir deg tilgang til alle våre gratis kurs. Her kan du se kursoversikt.

Meld deg på her, og få tilgang til alle våre gratis kurs

Navn
Dette blir også ditt brukernavn. Passord settes via egen epost.
Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Digital Norway