WEbinar

Hvordan blir den nye, gamle arbeidshverdagen?

Hva skjer når alt skal gjenoppstå i en “hybrid” versjon?

Hybrid office environment

Skal vi vende tilbake til arbeidsplassen som om ingenting er skjedd? 

Det er ikke et alternativ. Hverdagene våre er blitt snudd på hodet av koronapandemien, og for mange har over ett år på hjemmekontor åpnet øynene for nye måter å jobbe på. Det har endret hva vi ønsker – og forventer – av arbeidsplassen.

Bli med på webinar for å lære hva som skal til for å lykkes!

Nå kan vi komme i gang med det beste fra begge verdener. Samhold og frihet, innovasjon og konsentrasjon.

“Hybrid” har blitt et buzzord som dukker opp overalt; vi skal ha hybride møter, hybride kontorer, hybride arrangementer og hybrid kultur. Men å lykkes med den nye, hybride arbeidshverdagen skjer ikke av seg selv.

Dette krever praktisk tilrettelegging, nye rutiner og en ledelse som tar inn over seg de unike utfordringene og mulighetene ved hybrid arbeid. Ikke nok med det: det krever også at man jobber aktivt med egen arbeidskultur.

22. september fra 09:00-10:00 inviterer vi til et webinar der du hører fra flere som allerede er godt i gang med den nye arbeidshverdagen.

Innlegg:

  • Hva skal vi tenke på når vi organiserer den nye, hybride arbeidshverdagen? – Tips fra Kristin Ruud, SVP i Kongsberg Digital
  • Hvordan kan vi bygg en god teamkultur når vi jobber hybrid? Kom i gang med kartlegging! – Tone Ringstad, CEO i Culture Intelligence
  • Hvordan leder du best i den nye arbeidsdagen? – Arild Spandow, CEO, Amesto Group
  • Moderator: Sigri Sevaldsen, Forretningsutvikler i DigitalNorway
Kristin Ruud, HR-direktør i Kongsberg DIgital. Foto: Kongsberg Digital

Kristin Ruud, SVP for HR i Kongsberg Digital

Kristin Ruud er Senior Vice President for HR i Kongsberg Digital, og har lang erfaring fra strategisk og operativt HR-arbeid, sist som HR-sjef i Microsoft Norge. Hun har også arbeidet i ledende posisjoner for Atea og Nordea, og vært partner i innovasjonsstudioet Nye og kloke hoder.

Tone Ringstad, Culture Engine

Tone Ringstad, CEO i Culture Intelligence

Tone S. Ringstad er en energisk entreprenør med fokus på kultur og analyse i start-up miljøet i Oslo. Hun har 20 års erfaring med å utvikle verdier, teamkultur og ledelse. I 2014 grunnla hun sammen med en utvikler i Silicon Valley SaaS plattformen Culturengine. Culturengines mission er å kartlegge, analysere og utvikle businesskultur for å lykkes med strategi. Tone er en keynote speaker, blogger og medforfatter av ledelsesboken «Developing Leaders for Positive Organizing», 2017.

Arild Spandow

Arild Spandow, grunnlegger og CEO, Amesto Group

Arild Spandow er grunnlegger og administrerende direktør i Amesto Group. Konsernet leverer programvare, analyse, IT-infrastruktur, bemanning, lønn og regnskap og andre administrative tjenester til både norske og utenlandske selskaper. Amesto er et nordisk konsern med kunder i over 60 land og over 1000 ansatte. Arild har engasjement både som grunnlegger, styreleder og styremedlem i flere norske bedrifter.

Sigri Sevaldsen

Sigri Sevaldsen, Forretningsutvikler i DigitalNorway

Sigri har master i ledelse av kreativ industri fra BI og Kingston University. Hun er forretningsutvikler i DigitalNorway og er ansvarlig for utvikling av DigitalNorways veivisere og andre kompetanseprodukter.

Test veiviseren selv

Hybrid arbeidshverdag

Veiviser

Å lykkes med hybrid arbeid krever aktiv tilrettelegging, god ledelse og utvikling av virksomhetens kultur. Vi har samlet tipsene og veiledningen du trenger!

454 Moduler0% Fullført

Mer om ledelse, kultur og ny arbeidshverdag

Effektivisering

De jobbet hybrid lenge før pandemien. Her er deres 5 beste tips til å lykkes

Oppgavene avgjør hvor og hvordan de ansatte i Kongsberg Digital jobber. Her er HR-direktørens tips til hvordan du får til en hybrid arbeidshverdag.

Effektivisering

Postens nye hybride hverdag: Disse erfaringene vil de dele med andre ledere

Posten har jobbet lenge med å legge til rette for en hybrid hverdag. Her er konserndirektørens ledertips.

Effektivisering

Ny veiviser: Slik kombinerer du hjemmekontor med kontorlivet

Over halvparten av oss vil gjerne fortsette å jobbe mye hjemmefra. Men er bedriften rustet til denne nye «hybride» arbeidsformen? Nå lanserer DigitalNorway en veiviser som hjelper deg navigere en hybrid arbeidshverdag.