Digitaliseringsprisen – årets digitale suksesshistorie i offentlig sektor 2019

Har din virksomhet lyktes med å utnytte digitaliseringens muligheter? Eller kjenner du noen andre offentlige virksomheter som du synes har gjort en god innsats? Nå kan du foreslå kandidater til årets digitale suksesshistorie som skal kåres på Digitaliseringskonferansen 11. juni 2019.

Det ligger en klar forventning fra regjeringen om at offentlig forvaltning skal utnytte mulighetene som digitalisering gir for å lage gode tjenester for brukerne og samtidig effektivisere forvaltningen. På Digitaliseringskonferansen vil de som har lyktes med å møte disse forventningene få heder og ære for sitt arbeid.

Difi inviterer alle til å foreslå en eller flere kandidater fra offentlig sektor som kandidat til årets digitale suksesshistorie.

Klikk her for å nominere din kandidat innen 2. mai 2019.

Kriteriene som blir lagt til grunn er:

  • Hvordan tjenesten/løsningen har bidratt til bedre samordning
  • Hvordan brukerperspektivet er ivaretatt
  • Hvilke gevinster tjenesten/løsningen har bidratt til

Selve kåringen av årets digitale suksesshistorie gjøres av deltakerne på Digitaliseringskonferansen. En jury ledet av Difi vil velge ut tre finalekandidater som blir presentert på konferansen.

Årets jury

Jury Digitaliseringsprisen 2019

(Fra venstre) Heidi Austlid, administrerende direktør i IKT-Norge, Tor Olav Mørseth, daglig leder i DigitalNorway, Kristin Widemann Wieland, direktør forskning, innovasjon og utvikling i KS, generalsekretær Christian Torp, Den Norske Dataforening, og juryleder Ellen Strålberg, Difi.

Følg med på Norges digitalisering!

Du kan melde deg av nyhetsbrevet via linken i bunnteksten i nyhetsbrevet. Informasjon om våre retningslinjer for personvern finner du på vår hjemmeside.