fbpx

ArcLog Workshop i Narvik 17. oktober

ArcLog er et kompetansesenter for arktiske logistikkoperasjoner, og åpnet i Narvik i juni. DigitalNorway inviterer til workshop i samarbeid med UiT, der vi benytter anledningen til å introdusere ‘open call’ for Horizon2020-prosjektet TRINITY.

ArcLog er en slags treenighet der vi kobler akademia, næringslivet og forskningsmiljøer tettere sammen, sier Bjørn Solvang, dekan ved Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi (IVT-fak) ved UiT i Narvik. 17. oktober kan du bli med på en workshop. Lær mer om EU-prosjektet TRINITY, og om hvordan ArcLog med fakultetets kompetanse innen teknologibasert logistikk i bunnen skal bidra til å løse nye behov i vekstnæringer i nordområdene, som for eksempel fiskeri- og havbruk.

SMBer kan gjennom ‘open call’ søke om opptil 300,000 Euro for å gjennomføre prosjekter innenfor automasjon, robotikk, tingenes internett, og cybersikkerhet.

Se programmet her.

Ta kontakt med Wei Deng Solvang for å melde deg på.

 

Følg med på Norges digitalisering!

Du kan melde deg av nyhetsbrevet via linken i bunnteksten i nyhetsbrevet. Informasjon om våre retningslinjer for personvern finner du på vår hjemmeside.